Gluténmentes sütemények készítése, nem csak a kezdők számára, hanem még a profi hobbi cukrászoknak is számos kihívást okoz. Új alapanyagok, új sütemény készítési technikák, új ízvilág harmóniáinak az összehangolása válik szükségessé. Fontos a meglévő süteménykészítési ismeretek kibővítése, kiszélesítése. Ezeknek az alapoknak a megszerzésében nyújt segítséget  a

Gluténmentes süteménykészítési alapelvek

ismeretterjesztő, tudásanyag.

 

  • Milyen az élet búzaliszt nélkül?
  • Lisztek vásárlása és tárolása.
  • Hogyan készíts saját receptet gluténmentes alaplisztekből.
  • Bónusz: + 10 Tipp az eredményes gluténmentes sütemény készítés érdekében.

Töltsd le most!

Gluténmentes sütemény készítési alapelvek

Kérlek add meg a kért adatokat és a megadott email címre küldjük a PDF formátumú ismertető anyagot.

 

 Hozzá járulok az adataim kezeléséhez, elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Tájékoztatót

 

[/box]